Известие

Collapse
No announcement yet.

AUX-in кабел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не нямам как в момента, но мисля, че ще работят. Открих и клип в youtube човека си го активира по този начин и работи.
    147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

AUX преходник

Здравей! Моята 147 е със стандартен CD-player. Тъй като не намерих евтин преходен кабел с букса за AUX, реших да си го направя сам. Купих си стандартен удължаващ кабел с мъжки 3,5mm жак. Изрязах другия край на кабела и го свързах към буксата, която си показал на първата снимка. Действах по прикачената схема. Пин 13 и 14 са свързани на късо.
      CD-то работи нормално, при натискане на бутон Changer, сигнал се взима от Aux, доволен съм от звука.
      Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от NoFeArr Покажи съобщение
        Колеги функцията CHAENGER аз си я пуснах без мост.
        Отзад дори нямам синята букса, празно е, така че няма и мост.
        Функцията я пуснах като когато пускам радиото освен бутона ON задържах и бутона SRC, до пускането на радиото, и си изписва CHAENGER.
        При мен не става без мост!
        Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
        Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Здравейте,аз за моето стоково касетофонче си взех букса от морга от ауди а3 и всичко е наред

Comment

Може ли да се сложи AUX кабела и на 166? Как става? Моя съм го свързвал но не тръгват песните?
            Alfa Romeo 166 2.0 16v T.S

Comment

Някъде в раздела на 166 имаше описано къде се запоява на платката на ICS - са; или трябва да имаш чеинджар за да стане с този тип кабел. Иначе ти препоръчвам да ползваш някакъв от различните типове имулатор на цд чеинджара; вярно и цената е по дебела

Comment

Ето идея за 147 без копчета за ASR
                Attached Files

Comment

АЗ нямам CD чеинджар
                  Alfa Romeo 166 2.0 16v T.S

Comment

Има ли някои от форума които би се съгласил да купи и да монтира на моята кола AUX аз ще си платя кабел труд и всичко нужно ?? Колата е 156 със ченджър във багажника блаупункт??

Comment

За колегата Kartal: щом нямаш чеинджар схемата за свързване става малко сложна но не и невъзможна но това е само ако си с '' бекър''; трябва да запояваш кабели на платката където е касетата на ics-са; но ако си с '' блаупункт'' пробвай замостване между 13-15 пин на конкретната букса мисля че те бяха за 166 а за 147/156/гт са 14-13.

---------- Post added at 15:28 ---------- Previous post was at 15:19 ----------

Ето и подходящи теми за 166
                      http://www.alfisti.net/alfa-forum/ca...-so-gehts.html
                      http://pccar.ru/showthread.php?t=16870,%ED%EE

Comment

Някой от Варна ще се наеме ли да ми направи и на мен AUX - вече 2 кабела съм си купил и все не става.. Плащам си за услугата.
                        Алфа Brera 2.2 JTS 185 к.с. - новото бижу
                        Алфа GT 1.9 JTD 16V 150 к.с - бившата красавица
                        Алфа 147 1.9 JTD 8V 115 к.с. + чип ~140 коня под капака бивша красавица
                        Алфа 145 1.9 JTD 8V 105 к.с - първата любов

Comment

Първоначално публикувано от PagkoTo Покажи съобщение
                          Някой от Варна ще се наеме ли да ми направи и на мен AUX - вече 2 кабела съм си купил и все не става.. Плащам си за услугата.
                          А дали са ти правилно замостени пиновете на буксата (13-14)

Comment

От къде ги купувате може ли линк говорим за България не ми се занимава със чужди сайтове ако е толкова просто да се вържат двата пина 13+14 ще се справя , а къде се включва въпросната букса?? във радиото отзад ли ??

Comment

Виждаш какъв е модела на радиоточката ти. След това тук виждаш къде какво влиза излиза изодзадзе:

http://www.tehnomagazin.com/Auto-rad...-Connector.htm

А на 166-цата можеш да си пуснеш и Цифровизация:

http://166tvtuner.blogspot.bg/2015/0...1-ics-rgb.html
                              Last edited by dansguardian; d.m.y г., 10:23.
                              Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                              Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                              Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                              Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Working...
                              X